Schoolfeest De Regenboog – 11 juni 2017 een sprookjesachtige vaderdag!

Ann Servranckx ging voor ons naar het schoolfeest van De Regenboog en schreef onderstaand verslagje.

Op 11 juni was het schoolfeest in De Regenboog (Koekelare). Er liepen die namiddag heel wat vrolijke gezichten rond, leerlingen, leerkrachten, ouders, sympathisanten,….

Het thema van het schoolfeest was “sprookjesfeest” en dat zag je aan de kleurrijke kostuums.

 

Om 14.30 uur begon het optreden van de leerlingen en waren alle leerkrachten druk in de weer als begeleider, verteller, souffleur, toneelmeester of fotograaf. Ook een hele sterke leerling was toneelmeester en sleurde de rekwisieten aan. Een leerkracht schreef het originele sprookjesverhaal ingebed in de tijd van nu. Er kwamen zelfs een gsm en een wc bij te pas! Het publiek werd tot groot jolijt bij actief bij de voorstelling betrokken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aan het acteren van de hoofdrolspeelster en de moves van de andere leerlingen te zien, zit er heel wat talent in “ De regenboog”. Op het einde van de voorstelling deden alle leerlingen heel enthousiast mee aan een dansje en liedje voor vaderdag.

 

Buiten, in of uit de zon kon je nog genieten van een lekkere pannenkoek of ijsje en een drankje. Het oudercomité zorgde in gepaste kledij voor heel lekkere en gezonde smoothies. Om de kinderen te verwennen was er een groot aanbod aan activiteiten: grime, eendjes vangen, spelen met alle voorzieningen op de speelplaats, en een frietje natuurlijk.

Het was zeker een geslaagd schoolfeest!!!

Dit artikel verscheen in Eigen-Wijs 55 (14 juni 2017).

Reacties zijn gesloten.